Page 1 of 1

Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Wed Mar 28, 2018 12:38 pm
by dmarchand
Good morning, error occurred while opening application 2.3.13 beta windows, according to attached screen. I ask for help, since I already uninstalled and re-installed the application, and the error persists ...

Re: Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Sun Apr 01, 2018 6:22 am
by cowboynch
Same exact I ssue here on windows7. Made changes 3 days ago and all was fine, any solution?

Re: Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Tue Apr 03, 2018 4:40 am
by cowboynch
Any ideas on the this problem?

Re: Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Mon Apr 09, 2018 9:17 pm
by 12voltWILL
I've had the same issue and had to use recover to go back to an earlier date in my computer. The problem appears to be tied to Google Chrome in my case.

Re: Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Thu Apr 12, 2018 8:54 pm
by Jim_Rockford007
I am having the same issue, it just started yesterday.

Re: Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Fri Apr 13, 2018 3:31 am
by Jim_Rockford007
come on Someone as got to know the answer , Im fixing to set my truck on fire Im stuck unless I can reset the battery

Re: Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Fri Apr 13, 2018 2:40 pm
by Jim_Rockford007
ok I have deleted the current version, and tried the new Wine version, same issue, and I have cleared every thing forscan out of all my files and Im currently trying version 2.3.12 and we will see where that goes, I loved this program and dont know why the hell it will not work. If this doesnt work Im just gonna restore the laptop back to the factory version and see if I can get that to work. Im pulling my hare out with this fucking computer controlled Alt bullshit. the one damn thing they should have left alone.

Re: Error ocurred while opening application 2.3.13 beta win

Posted: Fri Apr 13, 2018 9:29 pm
by Jim_Rockford007
Okay folks I had to go to the hard way too fucking get it but I went and reset my laptop to the factory brand new version cleaned out everything else and now it works again