Page 1 of 1

HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Sun Feb 10, 2019 2:00 pm
by capocvi
I keep getting this error. (Attached) Can someone help. I have the correct drivers but im unsure if this is a bad clone or not.

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Sun Feb 10, 2019 2:06 pm
by capocvi
Sorry i left out which adapter i have. https://www.amazon.com/gp/product/B01F0 ... UTF8&psc=1

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Sun Feb 10, 2019 5:09 pm
by Andyfocus
flick the switch over to the other position and try again .

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Sun Feb 10, 2019 5:16 pm
by capocvi
Andyfocus wrote:
Sun Feb 10, 2019 5:09 pm
flick the switch over to the other position and try again .
I tried this it didnt help.

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Sun Feb 10, 2019 5:20 pm
by Andyfocus
could be a faulty adaptor , have you tried it on another car ?

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Mon Feb 18, 2019 4:33 pm
by Rojo76
The same thing happened to me.

It sometimes says that "Connection to the vehicle has been established" but after some time gets the error message. Then i need to unplug the adaptor to even get it detected.

Attached screenshot.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07 ... UTF8&psc=1

this is the adaptor which i am trying. it is a Bluetooth one. Can someone help me, please?

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Thu Feb 28, 2019 8:11 pm
by iShawn47
Any luck? same issue

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Sat Apr 13, 2019 8:51 pm
by Westlake
Can someone give some guidance on this? I have the same problem. Thanks

Re: HELP! UNABLE TO CONNECT TO VEHICLE!!!

Posted: Sat Apr 13, 2019 9:11 pm
by gg1234635
think the issue might be the firmware version of the ELM i think it needs to be 1.5 and not 1.4 but i could be wrong. If in doubt contact forscan directly on here or by email. I am sure they will be able to help you.