Page 1 of 1

Liscense request

Posted: Wed Jun 06, 2018 5:12 pm
by warrenexner
Do i need to get a liscense request to change stuff in forscan for a 2016 superduty?

Thanks

Re: Liscense request

Posted: Wed Jun 06, 2018 9:07 pm
by Vladsky
warrenexner wrote:Do i need to get a liscense request to change stuff in forscan for a 2016 superduty?

Thanks
Howdy;

Yes. It's not really a request - - it's auto-generated, once you plug in yer name, phone number and Hardware ID fer the pc yer going to run it on.

Read: http://forscan.org/faq.html#qlic1

Takes all of a couple minutes.

Salut
Vlad

Re: Liscense request

Posted: Thu Jul 19, 2018 4:23 pm
by rfree13
Hardware ID? Specifically is this my pc operating system or the brand of pc

Re: Liscense request

Posted: Thu Jul 19, 2018 5:42 pm
by Ptrck600
It’s in the forscan ABOUT tab. Read the FAQ