ADD CLIMATE

Car configuration discussions and experience sharing
metalzone
Posts: 12
Joined: Sat Dec 09, 2017 12:56 pm
Vehicle: Ford Focus, 1.0 Ecoboost, 125Hp, 2017

Re: ADD CLIMATE

Post by metalzone » Mon Feb 24, 2020 8:33 am

arisgardelis wrote:
Wed Feb 19, 2020 2:10 pm
Guys, did anyone see the option to change module settings?
I also struggled changing the number codes in the IPC, and I also had the same problem with the surround sound. But now that Forscan added ready settings, you just have to change the climate from manual to automatic (although your car is equipped with automatic climate, you have to declare it), and you also enable the climate controls. After these settings, the surround sound is still available.
Sorry for not giving exact directions, but it's prety easy to figure it out.
Thanks arisgardelis,
You're right, i did manage to get climate controls on the touch screen and got back the sorround sound option using the drop down menus.

PipsterC
Posts: 2
Joined: Sun Feb 16, 2020 7:47 pm
Vehicle: Ford Mondeo 2.0L Diesel Titanium 2015

Re: ADD CLIMATE

Post by PipsterC » Sun Mar 01, 2020 8:50 pm

I’ve just added Sync 3 from Sync2 to my Mondeo and the climate controls are round the wrong way. They are set for LHD not for RHD so passenger is driver and vice versa. I cannot also switch off the heated steering option on the main screen as I don’t have it.

Any suggestions please?
TIA!

fgarcia
Posts: 2
Joined: Wed Aug 21, 2019 9:26 pm
Vehicle: Focus active MK4

Re: ADD CLIMATE

Post by fgarcia » Mon Mar 02, 2020 9:05 pm

Hi,

it´s possible add climate control on sync 3 screen having manual climate ? in the focus mk4 ...if yes, how ?

thanks

Post Reply