Page 1 of 1

APIM 7D0-02-01 FOR ARGENTINA

Posted: Sun May 16, 2021 12:21 am
by jiriondo
HELP PLEASE
I have an Argentinian Ford Ranger 2020 XLT. I used Forscan to change the APIM 7D0-02-01 to enable the Nav In motion. I put 5753-XXX-XXX and now it does not work at all, The nav does not work. I think that that code is for USA and I am in Argentina (south America).
Someone knows what are the original number for Argentina?? I am a stuped because I forgot keep the original number.
Please help me.
Looking forward to a help

Re: APIM 7D0-02-01 FOR ARGENTINA

Posted: Sun May 16, 2021 12:39 am
by Ecmbuster
Next time post a scan so all the members can read about the vehicle.
Go to Ford South America and get the As-Built file for your model using the VIN of the vehicle.
or this site may help.
https://www.motorcraftservice.com/AsBuilt
Save or print the file from Ford.
Correct the entries and don't play with the Ranger until you find the correct values.

Re: APIM 7D0-02-01 FOR ARGENTINA

Posted: Mon May 17, 2021 9:09 pm
by jiriondo
Ecmbuster wrote:
Sun May 16, 2021 12:39 am
Next time post a scan so all the members can read about the vehicle.
Go to Ford South America and get the As-Built file for your model using the VIN of the vehicle.
or this site may help.
https://www.motorcraftservice.com/AsBuilt
Save or print the file from Ford.
Correct the entries and don't play with the Ranger until you find the correct values.
Good. I fixed the problem. I got my as -built in that webpage (that you told me)
Thank you very very much for your help