Fista MK8 activate performance gauges

Car configuration discussions and experience sharing
McJanDK
Posts: 8
Joined: Tue Jan 12, 2021 7:24 am
Vehicle: Fiesta Vignale, 1.0 Ecoboost 140HP, 2020

Re: Fista MK8 activate performance gauges

Post by McJanDK »

Is it possible to activate the mode for Normal/Eco/Sport ? my Vignale MY20 has only Normal/Eco... Like the ST-Line has 3 option, but the Vignale has only 2 option... Even that my bottom to push on for the mode has 3 sign on it where the last one is snow but it is not showing on the menu
Dragunov
Posts: 156
Joined: Thu Aug 25, 2016 8:55 am
Vehicle: Ford Mondeo MK5 Titanium 2.0TDCi 150HP

Re: Fista MK8 activate performance gauges

Post by Dragunov »

So instead of a Gauge for turbo pressure, it's now digital in middle screen?
CommaL
Posts: 89
Joined: Thu Jan 31, 2019 6:51 pm
Vehicle: Ford Fiesta 2018 1.5 Dizel

Re: Fista MK8 activate performance gauges

Post by CommaL »

if the screen is red ise, it works, it ends with eprom software
RaZor83
Posts: 4
Joined: Fri Nov 09, 2018 11:37 am
Vehicle: Fiesta ST, 1.5 200Hp, MK8/2019
Location: Toulon, France

Re: Fista MK8 activate performance gauges

Post by RaZor83 »

This screen would be so nice on the Fiesta ST too :o
Dragunov
Posts: 156
Joined: Thu Aug 25, 2016 8:55 am
Vehicle: Ford Mondeo MK5 Titanium 2.0TDCi 150HP

Re: Fista MK8 activate performance gauges

Post by Dragunov »

I wonder where to find this menu/info on my ST cluster (just got my Fiesta ST3)
aaygen
Posts: 10
Joined: Wed Jun 03, 2020 9:56 pm
Vehicle: Fiesta 1.5 ST 2019

Re: Fista MK8 activate performance gauges

Post by aaygen »

Dragunov wrote:
Wed Jul 21, 2021 10:51 am
I wonder where to find this menu/info on my ST cluster (just got my Fiesta ST3)
Still not available on the Fiesta, I've heard someone in Germany has managed to get the screen enabled but values were buggy. (maybe I read it here, I'm not sure)
Dragunov
Posts: 156
Joined: Thu Aug 25, 2016 8:55 am
Vehicle: Ford Mondeo MK5 Titanium 2.0TDCi 150HP

Re: Fista MK8 activate performance gauges

Post by Dragunov »

i thought the pic was a from a Fiesta MK8 ST, so I searched on my IPC of my ST aswell, nothing found, that's why I asked this question here :mrgreen:
Post Reply