Search found 5 matches

by IFixHD1
Wed Jul 07, 2021 8:48 pm
Forum: Adapters & Connection
Topic: No adapter found problem
Replies: 9
Views: 1234

Re: No adapter found problem

Thank you so very much. I will return this adaptor and get the suggested adaptor. I truly appreciate all of the help!!!

Dave L.
by IFixHD1
Wed Jun 23, 2021 10:48 pm
Forum: Adapters & Connection
Topic: No adapter found problem
Replies: 9
Views: 1234

Re: No adapter found problem

Hello,
The #16 has 12 volts all the time. I have attached a video of the ELM OBD Interface when connected to the laptop and the vehicle. The red LED is always on and with the ignition ON, the second Amber LED flashes.

Thank you!
Dave L.
by IFixHD1
Sat Jun 12, 2021 2:18 pm
Forum: Adapters & Connection
Topic: No adapter found problem
Replies: 9
Views: 1234

Re: No adapter found problem

Error Message.png
Error Message.png (82.78 KiB) Viewed 918 times
Thank you for your help and input. I'm getting closer but still seem to be struggling to get everything in place to function properly.

Any additional help is appreciated!

Thank you,
Dave
by IFixHD1
Thu Jun 10, 2021 3:07 pm
Forum: Adapters & Connection
Topic: No adapter found problem
Replies: 9
Views: 1234

Re: No adapter found problem

Here is the adaptor. Image attached.
by IFixHD1
Tue Jun 08, 2021 10:48 pm
Forum: Adapters & Connection
Topic: No Adaptor Found Message
Replies: 1
Views: 460

No Adaptor Found Message

Hello, Hoping to get some guidance here: 2009 Ford Escape 2.5 Using Windows 10 Using a Modified ELM OBD Interface Loaded Driver Created a ForScan account Received Approval and activation Downloaded v 2.3.41 Installed Extended License Key active through 08/10/2021 Connect to the OBD connector. Connec...