Search found 4 matches

by FoObPro
Tue May 28, 2019 10:42 am
Forum: Diagnostics and Maintenance using FORScan
Topic: Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached
Replies: 9
Views: 349

Re: Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached

Thank you reply. The injectors are Delphi. No fault codes. Regarding the symptoms: smoke when the engine is very cold, after a few minutes (or miles) everything is ok. When the engine is very cold (arround 10 Celsius degrees) I cannot accelerate the engine in first ~3 seconds from start. I will try ...
by FoObPro
Wed May 22, 2019 3:31 pm
Forum: Diagnostics and Maintenance using FORScan
Topic: Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached
Replies: 9
Views: 349

Re: Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached

Thank you for the reply. I wrote the code of the newest injectors (these newest injectors were repaired, maybe weren't calibrated, I see only the original stickers, I don't know). The injector balance is here https://drive.google.com/open?id=1zWy_zx-ZmbC3uKEmyVLMwGE1Wt_ssa6i (please open the file wi...
by FoObPro
Wed May 22, 2019 2:15 pm
Forum: Diagnostics and Maintenance using FORScan
Topic: Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached
Replies: 9
Views: 349

Re: Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached

Glow plugs were tested, are ok. (let's say that there is a problem with glow plugs, the smoke remains for ~3-5 minutes?)
Injectors are changed from another car, should be ok.

In the logs are all the parameters, for which parameters are you looking to filter the data?
by FoObPro
Wed May 22, 2019 1:33 pm
Forum: Diagnostics and Maintenance using FORScan
Topic: Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached
Replies: 9
Views: 349

Hard starting + smoke at first start (cold). Logs attached

Hello, When the engine is cold, I can start the engine only on the second or on the third crank. And the engine is running rough for ~10 seconds. After the engine starts, I can start it on the first crank. I have a lot of smoke (white smoke) for the first ~5 minutes. I attached some ForScan logs. ht...