Search found 4 matches

by rhonot
Wed Jul 17, 2019 2:28 am
Forum: Configuration and Programming
Topic: Camera delay is not working
Replies: 3
Views: 632

Re: Camera delay is not working

fiestaecoboost wrote:
Thu May 24, 2018 4:18 am
It's because you camera is powered by your reverse light and not a live by the ignition.
The camera needs to be powered on when ignirion is on.
does this effect active guidelines too..
by rhonot
Wed Jul 17, 2019 2:22 am
Forum: Configuration and Programming
Topic: unable to calibrate guide lines 2011 ford edge
Replies: 11
Views: 3432

Re: unable to calibrate guide lines 2011 ford edge

i have focus mk3.5 with sync 2..i have enable camera using forscan but my active guideline and zoom not there.. i run LIN new module calibration show abort at 8%..does this mean my china pin camera dint have LIN wiring? i hook up rca(2wire) to apim(harness with video input)..and the camera power and...
by rhonot
Wed May 22, 2019 8:24 pm
Forum: Diagnostics and Maintenance using FORScan
Topic: Need to reprogram rear camera
Replies: 29
Views: 41806

Re: Need to reprogram rear camera

I was able to represent my issue with the parking lines. I can see them working only for 5 seconds and just right after rebooting the apim. After that, active lines will disappear https://youtu.be/qbMgNHXNsT8 Edit: I ended up fixing this damn issue by performing a master reset from the apim menu. T...
by rhonot
Wed May 22, 2019 8:08 pm
Forum: General and Support forum
Topic: Focus 4" to 8" screen upgrade-help with active parking lines
Replies: 6
Views: 5897

Re: Focus 4" to 8" screen upgrade-help with active parking lines

Can pm me link.i wanna ask how u get active guidelines work.i have same issue.